В спалнята човек почива и се възстановява. Удобното

...
    В спалнята човек почива и се възстановява. Удобното
Коментари Харесай

Цветови варианти на спалното бельо според Фън Шуй


    В спалнята човек почива и се възвръща. Удобното и красиво спално долни дрехи усъвършенства настроението и качеството на почивката. Комплектите за спалнята (чаршафи, калъфки за възглавници, завивки, ) са направени от разнообразни материали, те могат да бъдат едноцветни, цветни, с шарка или сюжет.

    Известно е, че цветът въздейства върху човешката душeвност. Например аленото възбужда нервната система, до момента в който черното потиска и успокоява. Ето за какво цветът на спалното долни дрехи е определен освен в сходство с усета на човек, само че се взема поради и въздействието върху прочувствената сфера.

   Символиката също е значима. Например в източната процедура на фън шуй всички цветове имат свое характерно значение и са обвързани със съответния елементен детайл. Някои могат да донесат благополучие и обич в живота, до момента в който други са противопоказани за потребление в спалнята.

Какво е Фън Шуй?

    Фън Шуй е ориенталска процедура за образуване на пространството. С помощта на това изкуство можете пламенно вярно да построите къща и да проектирате оформлението на стаите. За класическия фън шуй е значимо единствено придвижването на силата Ци - главното жизненоважно вещество, което изпълва Вселената и всички живи същества.

   Естественият цвят е от огромно значение. Например човек, роден в огнена година и почиващ на червени чаршафи, ще разсъни в себе си пристрастеност и нервност и няма да получи задоволително сън. Водният човек ще стане въздържан под въздействието на сините и светлосините цветове.

Лилаво спално долни дрехи

   Лилавото, според от главния звук, може да бъде или студено, или топло. Ефектът му върху другите хора се демонстрира по друг метод. Този колорит е последният в спектъра и значи цялост и укрепване. Тъй като обаче е на ръба, може да провокира възприятие на безпокойствие и заплаха. Въпреки че този цвят не оказва напън върху душeвността, не може да се каже еднопосочно за неговия позитивен резултат. Ако обаче обичате да мечтаете и да философствате, то този цвят ще ви даде опция да се потопите във вашия вътрешен свят и да намерите естетика. Спалното долни дрехи с подобен декор ще даде чувство за успокоение след тежък работен ден и ще се настрои на мечтаната " сънлива " вълна.

Син

   Синият декор на възглавниците е най-хубавият избор, в случай че желаете да се отпуснете и да се отпуснете. Това ще възстановява кръвното налягане и ще ви даде здрав сън. Освен това, през летните жеги, наследник нюанс ще даде капка хладина. Такъв комплект ви кани да си починете и вдъхва вяра. Синьото спално долни дрехи ще бъде изключително уместно в спалните на хора, занимаващи се с умствена работа. Те ще облекчат напрежението и ще ви оказват помощ да се настроите на вярната вълна заран.

Източник:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР